Näyttisämpäri Arvonta

Näyttisämpäri Arvonta giveaway by KTverkkokauppa

Search
For example: tokens, december, whitelist
Subscribe

Get free email notifications about new and soon-to-end giveaways.


Receive emails:


You can unsubscribe or change the frequency of emails at any time. We won't share/sell your email address and we won't send spam.

Näyttisämpäri Arvonta

Älyttömän sopiva ja sopivan älyton arvonta on todellisinta totta osana KT Verkkokaupan Black Week kampanjaa. Päätimme tällä kertaa arpoa mitäpä muutakaan kuin ämpärillisen näytönohjaimia. Kukapa ei sellaista näinä pimeinä aikoina itselleen haluaisi. Yksi onnekas sen tuotapikaa voittaa, joten osallistu arvontaan ja laita vinkki veljille ja siskoille,sillä tästä saaliista riittää vähän muillekin. Onnea peliin.


Enter on Gleam.io →

Show more KTverkkokauppa giveawaysTerms & Conditions

Unless otherwise stated, Gleam Giveaway Finder is not affiliated with this giveaway.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua ktverkkokauppa.fi/arvonta kilpailusivuilla. Osallistumiseen tarvitaan nimi sekä voimassaoleva sähköpostiosoite. Vain yksi osallistuminen per henkilö.Jos Voittajaan ei saada yhteyttä sähköpostitse 48 tunnin jälkeen, palkinto arvotaan uudelleen kaikkien osallistujen kesken.Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.Kilpailussa arvotaan kilpailusivulla käytetty Asus ROG Strix 3070 -näytönohjain, ämpäri, ja valitsemamme valikoima toimintakykyisiä näytönohjaimia ilman takuuta. Vain Asus ROG Strix 3070 -näytönohjaimeen KTverkkokauppa myöntää 12kk takuun.Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.Lue rekisteriseloste:https://ktverkkokauppa.fi/rekisteriseloste/